Reisagenda

In onze reisagenda vind je alle Unplugged Outdoor groepsreizen terug zoals hutten- en wandeltochten maar ook avonturen in eigen land, workshops en reizen die op maat gemaakt worden.

Totaal aanbod 2023

Polder Hike

Gratis Polder Hike

Gegarandeerd vertrek

In heel Brabant zijn er de afgelopen jaren heel wat lokale ‘ommetjes’ ontstaan. Vandaag starten we vanaf het treinstation Prinsenbeek en maken we heel wat ommetjes. We lopen door een oud bosgebied ook wel de verloren hoek genoemd, komen langs uitgestrekte polders waar we heerlijk kunnen uitwaaien en  genieten van de flora en fauna om ons heen. Iets lekkers voor bij de koffie regelen wij.  

Aantal kilometers: +/- 15
Locatie Prinsenbeek

11 februari
Nederland

HikeenSurvival_schoenen

Gratis Koepel Hike

Gegarandeerd vertrek

De paden op, de lanen in. Vandaag lopen we de prachtige koepelroute tussen Schijf, Achtmaal en Zundert. Tijdens het wandelen passeren we de beroemde theekoepel van Henriëtte Roland Holst waar zij beroemde gasten ontving zoals Herman Gorter en H.P. Berlage. De hike is adembenemend mooi. We lopen door prachtige bossen en komen langs landgoederen met geschiedenis. Wij trakteren je op Brabantse gezelligheid en wat lekkers voor onderweg. 

Aantal kilometers: +/- 15
Locatie Achtmaal

18 maart
Nederland

Unplugged Hike&Survival Weekend

Gegarandeerd vertrek

Treed in de voetsporen van de smokkelaars van weleer, want waar een grens is kan gesmokkeld worden. We nemen je mee door de Chaamse bossen en de Strijbeekse heide. Weg uit de bewoonde wereld, hiken we door naaldbossen, over heidevelden en langs vennen. Dit natuurgebied is een ware verrassing.

1 & 2 april
Nederland

Unplugged OuderKind Weekend

Gegarandeerd vertrek

Ga met ons mee op ontdekkingstocht in de mooie Chaamse en Ulvenhoutse bossen. Tijdens het Unplugged OuderKind Weekend, dat zich helemaal buiten afspeelt, leer je de basis survival skills: vuur maken met een firesteel, een shelter bouwen van natuurlijke materialen en nog veel meer. Een weekend vol met écht avontuur en een waar je grenzen gaat verleggen en waar je samen (!) aan terug zal denken.

8 & 9 april
Nederland

Unplugged Bushcraft Weekend

Gegarandeerd vertrek

Leven als een natuurvolk, we zijn er ver vanaf gedreven in de eenentwintigste eeuw. Dit weekend leer je weer hoe je kunt leven in, van en met de natuur. Je leert vaardigheden waarmee je met middelen uit de natuur een verblijf of tocht zo aangenaam mogelijk maakt. 

22 & 23 april
Nederland

Unplugged Zagoria Trail

Als je denkt dat je in Griekenland alleen maar terecht kunt voor mooie strandvakanties, dan heb je het goed mis! Noordwest Griekenland is een waar outdoor paradijs waar jij mooie avonturen gaat beleven. Maar niet alleen op outdoor gebied. Cultuur & culinair staan ook hoog in het vaandel tijdens deze trail. 

29 april t/m 6 mei
Griekenland

Unplugged Solo (of DUO) Weekend

Wanneer ben jij voor het laatst écht alleen geweest? Wanneer heb jij jezelf de ruimte gegeven om stil te staan met vraagstukken waar je misschien al langer mee loopt? Of echt geconnect met jezelf en met de natuur? Zonder alle (digitale) prikkels van thuis, je werk, je agenda en het dagelijkse leven. Ga 24-uur solo middenin de Franse Ardennen.

Data in overleg
Franse Ardennen

BergMeid Weekend

De paden op, de lanen in. En daarna de bergen in! Droom je al een tijdje van een avontuurlijke trektocht in de bergen, maar zie je er als een (jawel) berg tegenop? Of heb je de knoop al doorgehakt en wil je je juist goed voorbereiden? Trakteer jezelf dan op het BergMeid Weekend! Wij weten zeker dat je het in je hebt, dat zullen we je laten zien

18 t/m 21 mei
Belgische Ardennen

Ruig Buiten Weekend 

Nieuw! Speciaal voor de avonturiers onder ons die graag buiten slapen. Weer of geen weer! Met een flinke backpack treed je in de voetsporen van de smokkelaars van weleer. We nemen je mee door de Chaamse bossen en de Strijbeekse heide. Weg uit de bewoonde wereld, hiken we door naaldbossen, over heidevelden en langs vennen. Dit natuurgebied is een ware verrassing. Wil jij oefenen voor jouw wandelreis in de bergen of ben jij die fervente (winter) wildkampeerder dan is dit echt iets voor jou!

Aantal kilometers: +/- 15 tot 20
Locatie Chaam

19 t/m 21 mei
Nederland

Unplugged outdoorcooking Weekend

Ben jij helemaal gek van koken? Meld je dan aan voor het Unplugged OutdoorCooking Weekend. Culinair koken in de Wildernis. Dit weekend staat in het teken van koken op een houtvuur middenin de natuur. Het hele weekend speelt zich buiten af en je leert, naast outdoor cooking, ook enkele basis survivals skills. Gezelligheid, heerlijk eten en ongestoord buiten zijn staat voorop!

27 & 28 mei
Nederland

Unplugged Kosovo Trail

Off the beaten path! Kosovo is misschien niet gelijk waar je aan denkt, maar dat het een fascinerend land is kunnen we beamen. Het ligt middenin het hart van de Balkans. Tijdens de Unplugged Kosovo Trail lopen we door de Kosovo mountains. We zwerven over de Peaks of the Balkans en de Via Dinarica en beklimmen 4 peaks in 5 days! 

22 t/m 29 juli
Kosovo

Wadden Trail

Unplugged Wadden Trail

Wil jij ook natte voeten krijgen? De Waddeneilanden it is it. Wat gaan we doen? Hiken door de woeste en ruige duinen, uitwaaien over de uitgestrekte strandvlaktes, eilandhoppen, wadlopen natuurlijk, onthaasten en een grote glimlach op je gezicht toveren. Summervibes is on!

Zomer en najaar
Nederland

Stoer op Stap Gezinsweek

Dromen jullie ook van een outdoor gezinsvakantie in de echte bergen? Klinkt onthaasten en back to basic gaan midden in de natuur je als muziek in de oren? Met het hele gezin ontkoppelen en op avontuur?

Deze Stoer op Stap Gezinsweek is er speciaal voor stoere ouders en hele stoere kinderen die samen het avontuur aan willen gaan: de wildernis ontdekken en super survivals skills onder de knie krijgen.

30 juli t/m 6 augustus
Frankrijk

Ruig Buiten Week

Droom je al een tijdje van een actieve vakantie maar is het er nog niet van gekomen? Dan is het nu de hoogste tijd! Beleef de bergen, Unplugged Style. Agenda leeg, hoofd leeg, natuur AAN. Wie droomt daar niet van? In onze vluchtige en drukke levens lijkt het onmogelijk om zoiets te doen. Precies: lijkt. Het kan namelijk! Met de Ruig Buiten Week. 

9 t/m 16 augustus
Frankrijk

Unplugged Balkan Trail

Dagenlang dwalen over de Peaks of the Balkans. We lopen over bergkammen met waanzinnige uitzichten en klimmen en klauteren over rotspartijen. De grens met Montenegro en Kosovo passeren we een aantal keer. Een trekking door drie unieke landen en door één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Dit is een plek waar jij onthaast, het besef van tijd even helemaal kwijtraakt en het gevoel krijgt of je even ver weg bent van het Europa van de 21e eeuw.

19 t/m 29 augustus
Albanië

Elzas WijnWandel Reis

Unplugged Wijnwandel reis

Je loopt langs eindeloze wijngaarden, middeleeuwse dorpen met karakteristieke huizen, heerlijke wijnen en een bijzondere culinaire en gastronomische traditie.
Overnachten doe je in authentieke vakman hotelletjes. Welkom in de Elzas!
Om van het bourgondische leven te mogen proeven, moet er eerst hard gewerkt worden. Want je bent niet voor niets in de bergen. Een paar hoogtemeters maken hoort erbij.

14 t/m 17 okt. & 19 t/m 22 okt.
Frankrijk

Ga mee met ons op avontuur en knoerthard buiten spelen!