Reisagenda 2022

Unplugged Balkan Trail

We gaan hiken door een prachtig bergachtig landschap, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Reizen over minder goed begaanbare wegen, maar met adembeamende views. We komen op plekken waar de massa nog niet gesignaleerd is. 

27 juni t/m 7 juli - Albanië

VOL

Unplugged Balkan Trail

We gaan hiken door een prachtig bergachtig landschap, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Reizen over slechte wegen, maar met adembeamende views en we komen op plekken waar de massa nog niet gesignaleerd is. Blijf op de hoogte!

27 aug. t/m 6 sept. - Albanië

Nog 7 plekken vrij 

Unplugged Zagoria Trail

Als je denkt dat je in Griekenland alleen maar terecht kunt voor mooie strandvakanties, dan heb je het goed mis! Noordwest Griekenland is een waar outdoor paradijs waar jij mooie avonturen gaat beleven.

10 t/m 17 september - Griekenland

Nog 7 plekken vrij 

Unplugged Bushcraft Week

Op STOP drukken en erop uit trekken, de wildernis in. Agenda leeg, hoofd leeg, natuur AAN. Wie droomt daar niet van? In onze vluchtige en drukke levens lijkt het onmogelijk om zoiets te doen. Precies: lijkt. Het kan namelijk! Met de Unplugged Bushcraft Week.

22 t/m 29 oktober - Franse Vogezen

VOL

Unplugged Navigatie Weekend

Navigeren met kaart en kompas, ouderwets?!? Dat klinkt misschien zo, maar het tegendeel is waar. Hoe fijn is het juist om in deze tijd al die elektronica en foefjes uit te zetten. Offline door de prachtige naaldbossen wandelen, over heidevelden en langs vennen met kaart en kompas. Jij en het landschap worden op deze manier namelijk één en jullie gaan samenwerken om je doel te bereiken.

21 t/m 23 okt.

Nog 10 plekken vrij

Unplugged Hike&Survival Weekend

Treed in de voetsporen van de smokkelaars van weleer, want waar een grens is kan gesmokkeld worden. We nemen je mee door de Chaamse bossen en de Strijbeekse heide. Weg uit de bewoonde wereld, hiken we door naaldbossen, over heidevelden en langs vennen. Dit natuurgebied is een ware verrassing.

28 t/m 30 okt.

Nog 12 plekken vrij

Ga mee met ons op avontuur en knoerthard buiten spelen! 

Contact

Basecamp Unplugged Outdoor
Camping Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Campfire spot into the forest

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr. 85131709

Unplugged Outdoor