Avonturen | Beleef het onverwachte met Unplugged Outdoor

Avonturen = onverwachte, spannende gebeurtenissen. Zin in een andere omgeving, buiten de gebaande paden gaan en uit de dagelijkse rat race ontsnappen? Behoefte aan nieuwe prikkeling? Ga met Unplugged Outdoor mee op avonturenpad! Spanning, maar dan van de leuke soort: door de wildernis struinen, vuur maken, buiten koken en slapen, dieren spotten. Even volle focus op de natuur om je heen en je eigen natuur in jezelf. Devices UIT, (ont)spanning AAN. Het werkt! Het team van Unplugged Outdoor neemt je mee naar de mooiste plekken in Nederland of daarbuiten (de Franse Vogezen bijvoorbeeld). Boek een weekend of meerdere dagen. Beleef avonturen met kinderen, vrienden, collega’s of solo binnen een groep vreemden (die na je trip vast vrienden zijn). Gun jezelf dat plezier, ga op avontuur en beleef het onverwachte met Unplugged Outdoor!

Er zijn boeken volgeschreven over het beleven van avonturen. Fictie, non-fictie, onderzoeken. Vooral als je avonturen in de vrije natuur ervaart geeft dat een hele rits aan positieve effecten op je hele ZIJN.

 

Wat doet avonturen beleven met je

Je stress verdwijnt
Je staat open voor sociaal contact
Persoonlijke ontwikkeling en het gevoel van zingeving groeien
Het stimuleert je om lekker te bewegen (klim in die boom voor dat mooie uitzicht!)

Balkan Trail

Wat laat unplugged outdoor je ervaren als je mee op avontuur gaat

Fysieke inspanning
Mentale ontspanning
Unpluggen to the max!
Beleef het onverwachte met Unplugged Outdoor!

Balkan Trail_blij

Voor meer info over het Unplugged Outdoor aanbod: klik hier

Unplugged Outdoor creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens.

Ontdek de outdoor lifestyle en ga actief & offline het weekend in.
Doe jezelf een plezier en ga mee! Offline is the new luxury.

Meer weten? Check hier de reisagenda.