Balkan Trail

Unplugged Balkan Trail - 11 daagse trekking door de Balkans

#balkantrail

Hoogtepunten

11 dagen € 1099,- p.p.

#nieuweavonturen

Reisblog

Een avontuur, ver weg van Europa en de 21e eeuw.

 

Albanië is niet meteen het eerste land waar je aan denkt om met je backpack op, een mooie trektocht te maken. Sterker nog, vanuit Nederland is het nog best lastig om alles daar ter plekke te regelen. Voor het Bergen Magazine heb ik een blog geschreven hoe wij Albanië hebben ervaren. Ik kan je vertellen het was echt te gek, zo ontzettend mooi en een gastvrijheid waar wij nog met zijn allen wat van kunnen leren. Wil je het gehele blog lezen, klik op de button hieronder. Alvast heel veel leesplezier!

Download hier de reisgids en kom erachter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog meer praktische informatie! 

3D Reisgids Balkan Trail  Judith B
  Lees verder
  In september 2022 mee geweest met hun wandelreis in het Noorden van Griekenland (Zagoria Trail) en het was in een woord FANTASTISCH! De routes en het gebied waren echt indrukwekkend. De overnachtingsplekken en het eten onderweg was heerlijk. Deze reis is veel luxer dan ik gedacht had. Je slaapt bij guesthouses met de meest vriendelijke mensen en alles is zo goed verzorgd. Gerty is bovendien een fijne reisleidster die zich echt om je bekommert. En het is erg handig dat er een lokale gids (Kostas) meegaat die de taal spreekt en enorm veel over het gebied weet. Een reis met Unplugged Outdoor is een dikke aanrader!
  Linda
  Lees verder
  Heel gaaf, wandel wijn, weekend gehad in de Elzas. Mooie omgeving hele leuke en pittige wandelingen, pittoreske dorpjes met hele goede wijnen 🥂 Super georganiseerd Jimmy en Gerty, wat was het gezellig en hebben we gelachen.
  Jan & Erica
  Lees verder
  Afgelopen weekend een super leuke wandelwijn reis gehad met Unplugged Outdoor. Een erg leuke combi, hiken en wijn proeven/drinken 😊. In een mooie omgeving en overnachten in leuke dorpjes! Allemaal goed geregeld door Gerty en Jimmy. We hebben genoten! Liefs Jan en Erica
  Previous
  Next

  #bucketlistideas

  Andere mooie reizen

  Unplugged Zagori Trail - 8 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

  Unplugged Bushcraft Week - 8 dagen wildernis in de Franse Vogezen

  BergMeid Weekend - 4 daagse bergbeleving in de Belgische Ardennen

  3D Reisgids Balkan Trail

  Download reisgids

  Vergeet niet de reisgids te downloaden en kom er achter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog veel meer praktische tips!