Balkan Trail

Unplugged Balkan Trail - 12 daagse trekking door de Balkans

#balkantrail

Hoogtepunten

12 dagen € 1299,- p.p.

Boeken kan tot 20 juni 2024

#nieuweavonturen

Reisblog

Een avontuur, ver weg van Europa en de 21e eeuw.

 

Albanië is niet meteen het eerste land waar je aan denkt om met je backpack op, een mooie trektocht te maken. Sterker nog, vanuit Nederland is het nog best lastig om alles daar ter plekke te regelen. Voor het Bergen Magazine heb ik een blog geschreven hoe wij Albanië hebben ervaren. Ik kan je vertellen het was echt te gek, zo ontzettend mooi en een gastvrijheid waar wij nog met zijn allen wat van kunnen leren. Wil je het gehele blog lezen, klik op de button hieronder. Alvast heel veel leesplezier!

Download hier de reisgids en kom erachter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog meer praktische informatie! 

3D Reisgids Balkan Trail  Mlly
  Lees verder
  Ik heb echt een topvakantie gehad in de Balkan met Unplugged Outdoor. Ik heb als een wolk rondgezweefd in de bergen. De tochten waren absoluut prachtig, de plaatselijke bevolking erg vriendelijk, de groep geweldig en de uitzichten, zonsopkomsten-en ondergangen om te janken zo mooi. Daar doe ik het voor 🙂 Jimmy en Mentor zijn 2 oprechte en authentieke mensen en als gidsen bekwaam en zorgzaam. Oprechtheid en authenticiteit die je ook tegenkomt in deze regio die nog onbezoedeld is door het massatoerisme. We hebben wat ontberingen gehad onderweg. Omdat er goed voor ons werd gezorgd heeft dat mijn ervaring alleen maar positief gekleurd en mijn immuunsysteem verder versterkt 😉 Het feit dat ik alles kon loslaten tijdens deze reis (je hoeft immers alleen maar te lopen en op tijd aan te schuiven voor het eten) heeft me ondanks dat dit een inspannende vakantie is juist erg veel ontspanning gegeven (en een fit lijf:)). Blij en dankbaar 🙏
  Frank
  Lees verder
  Prachtige tocht gemaakt in Albanie! Hele mooie trekking langs de mooiste stukken van de peaks of the Balkan, had ik zelf niet kunnen bedenken/regelen. Heel goed georganiseerd, en fijn wandelritme met rustdagen waarop je optionele wandelingen kunt maken. Zeker het slapen bij mensen thuis in kleine setting maakte de reis onvergetelijk!
  Marlies
  Lees verder
  Okee, het was een avontuur. En avonturen beleef je pas wanneer je je zekerheden durft achter te laten. The Peaks of the Balkans was uitdagend, best zwaar (door de warmte, het terrein en door je eigen bagage te vervoeren). Maar de omgeving maakte het meest zeker de moeite waard.
  Vorige
  Volgende

  #bucketlistideas

  Andere mooie reizen

  Unplugged Zagori Trail- 9 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

  Unplugged Kosovo Trail - 8 daagse trekking; peaks of Kosovo

  BergMeid Weekend - 4 daagse bergbeleving in de Belgische Ardennen

  3D Reisgids Balkan Trail

  Download reisgids

  Vergeet niet de reisgids te downloaden en kom er achter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog veel meer praktische tips!