België

BergMeid Weekend

€ 199,- per persoon

4 t/m 6 juni (VOL)
1 t/m 3 okt. (VOL)

Pre-Mountain Weekend
Belgische Ardennen

Min. 5 en max. 8 personen

Het Avontuur

De paden op, de lanen in. En daarna de bergen in! Droom je al een tijdje  van een avontuurlijke trektocht in de bergen, maar zie je er als een (jawel) berg tegenop? Of heb je de knoop al doorgehakt en wil je je juist goed voorbereiden? Trakteer jezelf dan op het BergMeid Weekend! Wij weten zeker dat je het in je hebt, dat zullen we je laten zien! Unplugged Outdoor werkt voor dit bijzondere weekend samen met de meest perfecte partij: Meiden in de Bergen. Zoals de naam al zegt heeft Meiden in de Bergen alle kennis en kunde in huis om je goed voor te bereiden op een echte bergreis. Gewoon, dichtbij huis in de Belgische Ardennen. Want ook daar is het landschap rijk en spannend genoeg om de basisbeginselen van bergwandelen onder de knie te krijgen. Onthaasten, ontspannen, survival-bergskills leren, genieten en offline gaan. En, niet te vergeten, waanzinnig goed ‘buiteneten’ met een vuur. Unplugged Outdoor en Meiden in de Bergen zijn voor de invulling van dit BergMeid Weekend echt de ideale match!

Dus: hou je van outdoor, wil je leren hoe je veilig door bergachtig gebied komt, terwijl je geniet van alles om je heen én wil je wel een bergmeid worden? Dan is dit het weekend voor jou (en je vriendinnen)!

Programma

Wat is wel/niet Inbegrepen

Wat moet je meenemen

BergMeid Weekend

Camping Tro Do Way is een rustieke natuurcamping in hartje Ardennen. Een oase van rust en natuur. Vanaf de camping zijn er vele wandel- en hike mogelijkheden door de weelderige bossen, de kleine beekjes die je soms over moet steken en de schitterende fauna. De Ardennen staan bekend om zijn uitgestrekte bossen, wat mooi verdeeld is over naald- en loofbomen. Dit zorgt voor afwisseling in sfeer en uitwerking. 

Unplugged Outdoor & Meiden in de Bergen begeven zich de komende dagen in prachtige omgeving van Bertogne. Het bos met duizend tinten groen. Camping Tro Do Way is ‘the basecamp’ voor het BergMeid Weekend.

Contact

Basecamp Unplugged Outdoor
Camping Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Campfire spot into the forest

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr. 80493130

Unplugged Outdoor


Dank voor je bezoek
Team Unplugged Outdoor