Treed in de voetsporen van de smokkelaars van weleer. Weg uit de bewoonde wereld, hiken we door naaldbossen, over heidevelden en langs vennen. 

OVER ONS

Unplugged Hike & Survival Weekend 2024

Unplugged Outdoor creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens.

START TO HIKE

OFFLINE

WAAROM MEE GAAN?

Nou, om te beginnen kun je kilometers maken terwijl je je hikevaardigheden ontwikkelt, zodat je met een gerust hart de paden kunt bewandelen!

En dat is nog niet alles. Ontmoet gelijkgestemden, laat de tijd even stilstaan terwijl je geniet van de gastvrijheid, het heerlijke kampvuureten en vooral de gezelligheid. En dat alles te midden van de prachtige bossen en uitgestrekte heides waar we doorheen wandelen. Dit wordt een weekend om nooit te vergeten!

MISSIE & VISIE

UNPLUGGED OUTDOOR

THE STORY

Opgebrand, uitgeput, lamlendig, leeg, burn-out. Op social media kom je deze termen niet zoveel tegen, daar lijkt het alsof de zon altijd schijnt. Maar deze zon schijnt bedrieglijk. Achter alle schermen knallen de burn-outs de wereld in. De UIT-knop is voor velen van ons niet meer te vinden. De natuur wordt steeds meer een vreemde vogel en over de vaardigheden van onze voorouders om in de natuur te leven lezen we alleen nog in geschiedenisboeken. 

Bushcraft_backpack
Van burnout naar onthaasten in de natuur

UNPLUGGED

Sleepingbag

ABOUT

Wij zijn Jimmy & Gerty twee buitensport fanaten. Het liefste zijn we buiten in de bossen – in de bergen en leggen we al onze devices naast ons neer. Om te kunnen onthaasten, te re-connecten met de natuur maar ook met onszelf.

Buiten zijn en laat je meeslepen naar een andere wereld. Ver weg van alle drukte, digitale prikkels, van thuis en werk. Leef in het hier en nu, met -in en van de natuur. Verken de verborgen schatten van de Nederlandse wildernis, want geloof ons, die bestaat echt!

INSCHRIJVEN

Wil jij
op de hoogte
blijven?