Kosovo Trail

Unplugged Kosovo Trail - 8 daagse trekking peaks of Kosovo

#kosovotrail

Hoogtepunten

8 dagen vanaf € 1025,- p.p.

Boeken kan tot 22 april 2024

#bergavonturen

Mlly
Lees verder
Ik heb echt een topvakantie gehad in de Balkan met Unplugged Outdoor. Ik heb als een wolk rondgezweefd in de bergen. De tochten waren absoluut prachtig, de plaatselijke bevolking erg vriendelijk, de groep geweldig en de uitzichten, zonsopkomsten-en ondergangen om te janken zo mooi. Daar doe ik het voor 🙂 Jimmy en Mentor zijn 2 oprechte en authentieke mensen en als gidsen bekwaam en zorgzaam. Oprechtheid en authenticiteit die je ook tegenkomt in deze regio die nog onbezoedeld is door het massatoerisme. We hebben wat ontberingen gehad onderweg. Omdat er goed voor ons werd gezorgd heeft dat mijn ervaring alleen maar positief gekleurd en mijn immuunsysteem verder versterkt 😉 Het feit dat ik alles kon loslaten tijdens deze reis (je hoeft immers alleen maar te lopen en op tijd aan te schuiven voor het eten) heeft me ondanks dat dit een inspannende vakantie is juist erg veel ontspanning gegeven (en een fit lijf:)). Blij en dankbaar 🙏
Frank
Lees verder
Prachtige tocht gemaakt in Albanie! Hele mooie trekking langs de mooiste stukken van de peaks of the Balkan, had ik zelf niet kunnen bedenken/regelen. Heel goed georganiseerd, en fijn wandelritme met rustdagen waarop je optionele wandelingen kunt maken. Zeker het slapen bij mensen thuis in kleine setting maakte de reis onvergetelijk!
Marlies
Lees verder
Okee, het was een avontuur. En avonturen beleef je pas wanneer je je zekerheden durft achter te laten. The Peaks of the Balkans was uitdagend, best zwaar (door de warmte, het terrein en door je eigen bagage te vervoeren). Maar de omgeving maakte het meest zeker de moeite waard.
Vorige
Volgende

Download hier de reisgids en kom erachter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog meer praktische informatie! 

Reisgids Kosovo klein
    #bucketlistideas

    Andere mooie reizen

    Unplugged Zagori Trail - 9 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

    Unplugged Balkan Trail - 12 daagse trekking door de balkans

    BergMeid Weekend - 4 daagse bergbeleving