Natuur in Nederland beleven

Als je natuur in Nederland wilt beleven ben je bij Unplugged Outdoor aan het goede adres! Ons motto is niet voor niks: devices uit, natuur aan! Je kunt je bij ons inschrijven als individu, als duo of als groep. Ook bieden wij verschillende tripjes weg voor jou en je kind(eren) aan.

De prachtige natuur in Nederland beleven

Stoer op Stap_op pad

De natuur in Nederland is erg mooi. Als je de natuur echt eens wilt beleven, hoef je niet ver te reizen. Nederland kent diverse nationale parken die wilde dieren, schitterende uitzichten en natuurschoon laten zien. Ontdek samen met ons hoe mooi ons kikkerlandje eigenlijk wel niet is! Het avontuur in de natuur ligt bij wijze van spreken voor het oprapen, ga jij met ons mee?

Keuzes maken wat betreft het beleven van natuur in Nederland niet heel moeilijk. Wij focussen ons vooral op regio Noord-Brabant en hebben daar diverse prachtige weekenden en dagtrips uitgezet.

Klik hier om ons reisaanbod te bekijken.

Outdoor Cooking
OC_tortilla_Slider

Hoe kun je de natuur in Nederland nog intenser beleven dan je toch al doet op onze reizen? Door buiten te koken natuurlijk! Wij organiseren zelfs een OutdoorCooking Weekend. Hierin gaan we samen culinair koken in de wildernis. The best of both worlds, als je het ons vraagt 😉 .

Dit hele weekend speelt zich in de natuur af en naast buiten koken leer je ook enkele basis survival skills. Hierbij kun je denken aan vuur maken, een vis slachten, woodcrafting en kennis vergaren over welke planten en vruchten eetbaar zijn.

Is je interesse gewekt? Klik dan hier voor meer informatie!