Navigeren met kaart en kompas, ouderwets?!? Dat klinkt misschien zo, maar het tegendeel is waar. Je leert juist leven van, in en met de natuur en wordt één met het landschap

OVER ONS

Unplugged Navigatie Weekend 2024

Unplugged Outdoor creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens.

UNPLUGGED

NAVIGEREN & ORIËNTEREN

WAAROM MEE GAAN?

Nou, bereid je voor op een avontuur dat je innerlijke ontdekkingsreiziger naar nieuwe hoogten zal brengen! Het mag dan wel lijken alsof navigeren met kaart en kompas een eitje is, maar niets is minder waar.

En dat is nog niet alles! Tijdens dit weekend leer je niet alleen de basis van bushcraft, maar geniet je ook van heerlijke maaltijden bereid boven een knisperend buitenvuur. Dit alles in een warme, gezellige sfeer met gelijkgestemde avonturiers. En geloof ons, na dit weekend zul je nooit meer verdwalen!

MISSIE & VISIE

UNPLUGGED OUTDOOR

THE STORY

Opgebrand, uitgeput, lamlendig, leeg, burn-out. Op social media kom je deze termen niet zoveel tegen, daar lijkt het alsof de zon altijd schijnt. Maar deze zon schijnt bedrieglijk. Achter alle schermen knallen de burn-outs de wereld in. De UIT-knop is voor velen van ons niet meer te vinden. De natuur wordt steeds meer een vreemde vogel en over de vaardigheden van onze voorouders om in de natuur te leven lezen we alleen nog in geschiedenisboeken. 

Op de hoogte blijven banner
Bushcraft_shelter (1)

UNPLUGGED

Navigatie_slider

ABOUT

Wij zijn Jimmy & Gerty twee buitensport fanaten. Het liefste zijn we buiten in de bossen – in de bergen en leggen we al onze devices naast ons neer. Om te kunnen onthaasten, te re-connecten met de natuur maar ook met onszelf.

Buiten zijn en laat je meeslepen naar een andere wereld. Ver weg van alle drukte, digitale prikkels, van thuis en werk. Leef in het hier en nu, met -in en van de natuur. Verken de verborgen schatten van de Nederlandse wildernis, want geloof ons, die bestaat echt!

INSCHRIJVEN

Wil jij
op de hoogte
blijven?