Ontdek de outdoor lifestyle
en ga actief en offline op
reis

OVER ONS

Unplugged Outdoor Experience 2023

Unplugged Outdoor organiseert avontuurlijke reizen in (on)ontdekte berggebieden, creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn.

UNPLUGGED

TRAILS

OFFLINE

ACTIE

Win een Unplugged Outdoor Weekend
voor 2 personen, doe HIER mee!

Unplugged Outdoor organiseert avontuurlijke reizen in (on)ontdekte berggebieden, creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Wil jij meer info?

MISSIE & VISIE

UNPLUGGED OUTDOOR

THE STORY

Opgebrand, uitgeput, lamlendig, leeg, burn-out. Op social media kom je deze termen niet zoveel tegen, daar lijkt het alsof de zon altijd schijnt. Maar deze zon schijnt bedrieglijk. Achter alle schermen knallen de burn-outs de wereld in. De UIT-knop is voor velen van ons niet meer te vinden. De natuur wordt steeds meer een vreemde vogel en over de vaardigheden van onze voorouders om in de natuur te leven lezen we alleen nog in geschiedenisboeken. 

Kamperen
Avontuurlijke vakanties EU

UNPLUGGED

Bergmeer
pexels-imad-clicks-6478185

ABOUT

Wij zijn Jimmy & Gerty twee buitensport fanaten. Het liefste zijn we in de bergen en leggen we al onze devices naast ons neer. Om te kunnen onthaasten, te re-connecten met de natuur maar ook met onszelf.

De reusachtige bergen en de schoonheid hiervan, waant je even in een andere wereld. Het besef van tijd raak je even helemaal kwijt en je krijgt het gevoel of je even ver weg bent van het Europa van de 21e eeuw. En deze wereld willen we  graag met je delen. 

INSCHRIJVEN

Wil jij
op de hoogte
blijven?

Unplugged Outdoor
Boterbloemstraat 28
4841 LM Prinsenbeek

Basecamp spot in the forest & in the mountains

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr. 85131709

© UNPLUGGED OUTDOOR 2020-2023. ALL RIGHTS RESERVED