Outdoor Cooking | Naar je wortels met Unplugged Outdoor

title_text

Outdoor Cooking = het koken van voedsel voor menselijke consumptie boven een open vuur, met een grill of rookoven. Bij Unplugged Outdoor moet je dan niet denken aan alleen maar een marshmallow op een stokje boven de vlammen (doen we ook, want leuk en lekker is dat zeker wel!). Unplugged Outdoor maakt er een waar culinair kookfeest van, middenin de wildernis. Outdoor Cooking ‘unplugged style’: in de buitenlucht, open vuur, geduld, tijd, aandacht, (h)eerlijke producten – aangevuld met eetbare ingrediënten die je zelf uit de natuur haalt – echte gesprekken bij het kampvuur, samenwerken en (bovenal) genieten!

Buiten zijn en even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. We leven in een rush, zijn vaak te druk en hebben te weinig tijd om uitgebreid te koken en tafelen met z’n allen. Unplugged Outdoor maakt er wél ruimte voor. Onze Outdoorchef Gerty leert je de basisprincipes van buiten koken. Eetbare planten en kruiden zoeken, heerlijke gerechten bereiden en dit alles samen opeten. De lokale boer helpt een handje (verse groenten en fruit) en aan bijpassende wijntjes en biertjes is zeker ook gedacht.

Welke outdoor cooking skills ga je o.a. leren?

Vuur maken om op te koken of mee te roken
Eetbare planten, kruiden en vruchten herkennen
Vis vangen en fileren
Wood crafting 

Wat ga tijdens het Unplugged Outdoor Cooking Weekend ervaren?

Fysieke inspanning

Mentale ontspanning

Samenwerken met bekenden/vreemden

Heel erg goed en lekker eten (je hebt er zelf aan meegewerkt!)

Unpluggen to the max!

Unplugged Outdoor Cooking Weekend meer info: klik hier

Unplugged Outdoor creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens.

Ontdek de outdoor lifestyle en ga actief & offline het weekend in.
Doe jezelf een plezier en ga mee! Offline is the new luxury.

Direct boeken? Klik hier.