Devices UIT
Natuur AAN


PLUKje Duurzaam

€ 55,- Per persoon

3 juli

Min. 10 personen 
Max. 20 personen

Klein Dongenseweg 20 – Dongen

Een Plukje Duurzaam: Beleef, Proef en Stap in het buitenleven!

Wil jij het buitenleven meer naar binnen halen en meer informatie hoe je met een paar simpele tips je footprint kunt verminderen? Dan is de Een Plukje Duurzaam workshop iets voor jou! Georganiseerd door de ervaren gidsen van @unpluggedoutdoor en @meidenindebergen in de buitenlucht bij @PLUK trainingslocatie, gelegen tussen Tilburg en Breda. 

Terug naar de tijd van jagers en verzamelaars! Hoe leuk is het om te weten wat er om ons heen groeit? Wat je gisteren nog zag als onkruid, wordt vanaf nu misschien wel de inhoud van je salade. Al wandelend gaan we op zoek naar onze eigen wilde kruiden. Om deze vervolgens te gebruiken tijdens de outdoor cookingMaar zonder vuur, geen outdoor cooking. Je leert een vuurtje maken zonder aansteker of lucifer, back to your roots! 

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om te (over)leven. Toch leven we op erg grote voet en hebben wij Nederlanders gemiddeld 3,3 aarde nodig om in onze behoefte te voorzien. Hoe kan jij in je dagelijks leven dat Plukje Duurzaam makkelijk toepassen? We nemen je mee op duurzame reis en geven je praktische tips en tricks! 

Wat krijg je? 

  • Wildpluk wandeling + determinatie kaart 
  • Basic vuurmaak skills
  • Basisvaardigheden Outdoor cooking 
  • 3 gangen outdoor cooking menu 
  • Praktische tips & tricks voor een kleinere footprint
  • Drankjes 

Deze boeking valt NIET onder de garantie van  STO garant. 
Deze PLUKje duurzaam editie is in samenwerking met Meiden in de Bergen en Pluktrainingslocatie

De natuur heeft al miljoenen jaren geleden uitgevonden wat werkt en wat niet. Bij PLUK trainingslocatie ‘van groei naar bloei’, is de invloed van de natuur elke dag aanwezig. Zij zien het bij de groeicyclus van de oude fruitbomen in hun tuin, die elk voorjaar weer hun bloesem dragen als voorbode van het fruit dat ze later in het jaar produceren. In zon, regen en wind, in een cyclus die meedraait op het ritme van de seizoenen. Voor alles is een ritme en een tijd.

PLUK trainingslocatie biedt een fijne en inspirerende plek waar je als vanzelf wordt geïnspireerd door de natuur, de tuin en het buitenleven!

Contact

Basecamp Unplugged Outdoor
Camping Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Campfire spot into the forest

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr. 80493130

Unplugged Outdoor


Dank voor je bezoek
Team Unplugged Outdoor