Podcast

Ben jij niet zo’n lezer maar luister je liever naar een podcast, ook dit kan met Unplugged Outdoor. We worden regelmatig uitgenodigd om te praten over onze avonturen, onze passies, onze drijfveren en hoe Unplugged Outdoor ontstaan is. Luister jij mee?

Campfire Stories
Campfire Stories_1

Onze eerste eigen podcast in samenwerking met Hey Honeyguide. De Honeyguide Academy Podcast neemt je mee in bijzondere verhalen van ondernemers die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Wij mochten het spits afbijten en vertellen hier ons verhaal.

Luister je mee naar ons verhaal in de Honeyguide Academy Podcast op Spotify.

In deze aflevering van de Honeyguide Academy Podcast beleef je de bushcraft experiences van redacteur Laura van der Wal. Zij is door dit weekend zichzelf helemaal thuis gaan voelen in de bossen. 

Luister je mee naar het avontuur van Laura op Spotify: Honeyguide Academy Podcast

Van het bankwezen naar het outdoor leven. Hoe ik (Gerty) hier ben gekomen hoor je in de podcast met: Meiden in de bergen.

Ook vertel ik je over waar mijn passie voor de bergen vandaan komt. Die heb ik namelijk niet altijd gehad. Want tijdens een klim van de voet van het Andesgebergte liep ik nog op slippers… Als is dit lang geleden. Al ben ik wel echt een buitenmens al vanaf jongs af aan. Nieuwsgierig geworden, luister mee!