Impressie Unplugged Outdoor

Unplugged Outdoor organiseert avontuurlijke reizen in (on)ontdekte berggebieden, creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk! Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens. Om je mee te nemen in onze reizen en avonturen, kun je hier content bekijken, lezen of juist beluisteren. We wensen je alvast veel plezier! 

Impressie

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Via onderstaande button kom je uit om onze impressiepagina die gevuld is met beelden. Beelden van onze Unplugged Outdoor Avonturen en Reizen.

Blog pagina

Over ons, persoonlijke blogs, blogs geschreven voor magazines waar we bloggen over onze avonturen in de (on)ontdekte delen van Europa, maar ook over outdoor expedities in eigen land.  

Podcasts

Ben jij niet zo’n lezer maar luister je liever naar een podcast, ook dit kan met Unplugged Outdoor. Luister mee naar onze avonturen, onze passies en onze drijfveren hoe Unplugged Outdoor is ontstaan.