Balkan Trail

Unplugged Balkan Trail - 11 daagse trekking door de Balkans

#balkantrail

Hoogtepunten

11 dagen € 1299,- p.p.

#nieuweavonturen

Reisblog

Een avontuur, ver weg van Europa en de 21e eeuw.

 

Albanië is niet meteen het eerste land waar je aan denkt om met je backpack op, een mooie trektocht te maken. Sterker nog, vanuit Nederland is het nog best lastig om alles daar ter plekke te regelen. Voor het Bergen Magazine heb ik een blog geschreven hoe wij Albanië hebben ervaren. Ik kan je vertellen het was echt te gek, zo ontzettend mooi en een gastvrijheid waar wij nog met zijn allen wat van kunnen leren. Wil je het gehele blog lezen, klik op de button hieronder. Alvast heel veel leesplezier!

Lisette Overeem
@Lisette
Lees verder
Wij hebben afgelopen weekend mee gedaan met het ouder-kind bushcraft weekend. Het was echt geweldig! Het programma is heel afwisselend en spannend. We hebben echt heel veel geleerd over overleven in de natuur. Het slapen in de eigen gemaakte shelter was een super bijzondere ervaring. Ook de gezelligheid en het heerlijke eten gemaakt door Gertie maakte het weekend helemaal compleet. En dat geheel offline. Heerlijk. Echt een aanrader voor avontuurlijke gezinnen.
Hannah
@hannah
Lees verder
Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Previous
Next

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Zagori Trail - 8 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

Unplugged Wildernis Week - 8 dagen wildernis in de Franse Vogezen

BergMeid Weekend - 4 daagse bergwandeling in de Belgische Ardennen

3D Reisgids Balkan Trail

Download reisgids

Vergeet niet de reisgids te downloaden en kom er achter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog veel meer praktische tips!