Bushcraft Weekend

Unplugged Bushcraft Weekend - 2 dagen leven in, van en met de natuur

#bushcraftweekend

Hoogtepunten

2 dagen € 199,- p.p.

#kampvuurverhalen

Reisblog

Een bushcraft workshop met Unplugged Outdoor

– Geschreven door Pauline Outdoorinspiratie –

In april ging ik een weekendje offline in de bossen van Brabant spelen. Dit deed ik puur voor mijn eigen plezier, en niet zozeer voor mijn blog, maar… het was zó leuk, dat ik je er toch over ga vertellen! Een bushcraft workshop met Unplugged Outdoor is één van de leukste avontuurlijke workshops voor buitenmensen!

MvdB
@MvdB
Lees verder
Ik heb een fantastisch fijn weekend gehad bij Jimmy en Gerty. Veel geleerd over bushcraft en daarnaast heerlijk gegeten, veel gelachen, mooie mensen ontmoet met bijzondere en verbindende gesprekken. Lieve mensen heel erg bedankt voor deze unieke ervaring!
Hannah
@hannah
Lees verder
Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Erwin van der Groot
Erwin van der Groot
@Erwin
Lees verder
Super tof bushcraft weekend gehad in de buitenlucht. Ook leuk voor kids! Veel nieuwe technieken geleerd. Heerlijk gegeten. Aanrader! Groet, Erwin.
Previous
Next

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged OutdoorCooking Weekend- 2 dagen culinair koken in de Wildernis

Unplugged Navigatie Weekend - 3 dagen zonder elektronica en foefjes

Unplugged Hike & Survival Weekend - 2 dagen treed je in de voetsporen van de smokkelaars