Hike & Survival Weekend

Unplugged Hike&Survival Weekend - 3 dagen treed je in de voetsporen van de smokkelaars

#hikeandsurvival

Hoogtepunten

3 dagen 169,- p.p.

#nieuweavonturen

Lisette Overeem
@Lisette
Lees verder
Wij hebben afgelopen weekend mee gedaan met het ouder-kind bushcraft weekend. Het was echt geweldig! Het programma is heel afwisselend en spannend. We hebben echt heel veel geleerd over overleven in de natuur. Het slapen in de eigen gemaakte shelter was een super bijzondere ervaring. Ook de gezelligheid en het heerlijke eten gemaakt door Gertie maakte het weekend helemaal compleet. En dat geheel offline. Heerlijk. Echt een aanrader voor avontuurlijke gezinnen.
Hannah
@hannah
Lees verder
Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Cindy Pouwels
Cindy Pouwels
@Cindy
Lees verder
Unplugged it was! Mijn eigen shelter gebouwd, trots!! De nacht daaronder doorgebracht. Fantastische ervaring. Iets waar je nog aan terug denkt! Even geen telefoon. Gewoon genieten van het buiten zijn en de mensen met wie je bent. Genoten van overheerlijk eten van het open vuur. Mijn eigen vuurtje gemaakt, hout kloven, hard werken maar geweldig als de rook opkomt. Flink eind gewandeld met eigen uitgezette coördinaten. Kortom 1,5 dag veel nieuwe dingen leren waar je trots op kunt zijn. Een gedreven koppel, enthousiast en leggen je in de watten zelfs outdoor 😉 Top ervaring!
Marielle Aartse
Marielle Aartse
@Marielle
Lees verder
Wat een super weekend! Veel nieuwe dingen geleerd (vuur maken, shelter bouwen, hout hakken, kaart lezen etc.) en lekker even helemaal ontsnapt aan de hectiek van alledag (no phone📵) en genoten van de mooie natuur en de goede zorgen van Gerty en Jimmy. Dit topteam doet het met heel veel passie, kennis en liefde. Kortom een weekend survivallen, met leuke activiteiten, een fijne vibe en heeeerlijk eten😋. Een aanrader!
Klaartje Oerlemans
Klaartje Oerlemans
@Klaartje
Lees verder
Heerlijk weekend alleen maar buiten! Super gastvrij ontvangen en mega behulpzaam. Leuke activiteiten, mooie wandeling gemaakt en heerlijk eten wat gewoon op het open vuur gemaakt wordt! Aanrader als je van het avontuurlijke buitenleven houdt.
Marieke Buil
Marieke Buil
@Marieke
Lees verder
Heel ontspannen koppeltje en leuke sfeer die ze wegzetten. Mega lekker te eten gehad wat allemaal outdoor werd gekookt. Heerlijk! leuke activiteiten gedaan en ontzettend genoten.
Harmke de Hoogh
Harmke de Hoogh
@Harmke
Lees verder
Klopt Mariek! Mijn recensie is verschwunden, maar dan maar op deze manier: Met Gerty en Jimmy ben je verzekerd van een super tof weekend outdoors. Je leert toffe skills en bent echt even unplugged, heerlijk! Net als het eten - om je vingers bij af te likken!
Previous
Next

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Bushcraft Weekend- 2 dagen leven in, van en met de natuur

Unplugged Navigatie Weekend - 3 dagen zonder elektronica en foefjes

Unplugged Hike OutdoorCooking Weekend - 3 dagen culinair koken in de wildernis