Unplugged Hike & Survival Weekend

prijs - groen - stekker
Kalender - groen - stekker

€ 149,- per persoon

(15) 16 & 17 april

Slapen in het bos

Min. 6  en max. 12 pers.
Vanaf 18 jaar oud

Het Avontuur

Treed in de voetsporen van de smokkelaars van weleer, want waar een grens is kan gesmokkeld worden. We nemen je mee door de Chaamse bossen en de Strijbeekse heide. Weg uit de bewoonde wereld, hiken we door naaldbossen, over heidevelden en langs vennen. Dit natuurgebied is een ware verrassing. De natuurlijke grens steken wij niet over, maar heb je enig idee wat hier vroeger gesmokkeld werd?  

In dit weekend leer je hoe je een onderkomen en vuur maakt, hoe je op buitenvuur kookt en navigeert met kaart en kompas. We slapen onder een tarp of in je eigen tentje. Het hiken en bushcraften geven je het gevoel van avontuur en brengen je terug naar de basis. Je eigen natuur.

Het thema van dit Unplugged Weekend is Hike & Bushcraft. Hike & Bushcraft is zeer geschikt voor de avontuurlijke wandelaar die graag de hele dag buiten is en houdt van het vrije gevoel van slapen in natuur. Telefoons mogen mee, maar staan gedurende de tocht absoluut uit. Unplugged Outdoor staat niet voor niets voor ‘devices UIT, natuur AAN’. Het is een geweldige natuurbeleving die je lang bij zal blijven.

Programma

Wat is wel/niet Inbegrepen

Wat moet je meenemen

In het gebied tussen Gilze-Chaam-Ulvenhout en Alphen liggen de Chaamse en Ulvenhoutse bossen. De Alphense bergen en de Generaalsbossen horen hier ook nog bij. Samen vormen zij een schitterende combinatie van eeuwenoude bossen, drassige graslanden, beekjes en heidevelden met vennetjes. Prachtige uitzichten gegarandeerd en met een klein beetje geluk komen we grazende reeën tegen in de schemering.

Unplugged Outdoor begeeft zich vooral in de Ulvenhoutse bossen en Strijbeekse heide. De Strijbeekse heide is nog zo’n pareltje van Noord-Brabant. In augustus kleurt het er helemaal paars, maar elk jaargetijde heeft hier iets bijzonders.

Contact

Basecamp Unplugged Outdoor
Camping Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Campfire spot into the forest

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr. 85131709

Unplugged Outdoor


Dank voor je bezoek
Team Unplugged Outdoor