UO_logo_rond_wit

Ontdek de outdoor lifestyle
en ga actief en offline op
reis

Unplugged Balkan Trail

Dit is een plek waar jij onthaast, het besef van tijd even helemaal kwijtraakt en het gevoel krijgt of je even ver weg bent van het Europa van de 21e eeuw. We nemen je mee over bergkammen met waanzinnige uitzichten en klimmen en klauteren over rotspartijen. Slapen doen we bij de gastvrije en vriendelijke locals. We vertellen je er graag meer over. Boek hier het Unplugged Balkan Trail webinar in voor woensdag 5 april om 19:30 uur!

#balkantrail

Travel Balkan_ezel

#offline

Jimmy & Gerty


About Us

Unplugged Outdoor organiseert avontuurlijke reizen in (on)ontdekte berggebieden, creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk! Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens.

Download hier de reisgids en kom erachter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog meer praktische informatie! 

3D Reisgids Balkan Trail  #reviews

  Dimitri
  Lees verder
  Dit was een ervaring die ik me voor de rest van mijn leven zal herinneren! Allereerst was ik onder de indruk van hoe soepel alles verliep en hoe goed deze reis was gepland, het vervoer, de verblijven, het eten, allemaal zeer goed doordacht maar hoe goed deze ook waren ze zijn niet te vergelijken met de ervaring als geheel. De natuur en de plaatsen die we bezochten waren gewoonweg geweldig! Ik kon eerlijk gezegd niet geloven hoe mooi alles was! Het landschap veranderde zo snel en was zo divers dat ik er letterlijk ondersteboven van was. De reis had ook een cultureel element, ik was erg blij om te horen en te leren over de plaatsen die we bezochten. We liepen ongeveer 80 km in 5 dagen in de Griekse bergen, wat voor mij (eerste keer wandelen) een beetje intens was, maar dat maakte niet uit, de beloning was groter dan de "pijn" en ik zou het zo weer doen. Voor degenen die gaan wandelen, ik groet jullie!!!
  Judith B
  Lees verder
  In september 2022 mee geweest met hun wandelreis in het Noorden van Griekenland (Zagoria Trail) en het was in een woord FANTASTISCH! De routes en het gebied waren echt indrukwekkend. De overnachtingsplekken en het eten onderweg was heerlijk. Deze reis is veel luxer dan ik gedacht had. Je slaapt bij guesthouses met de meest vriendelijke mensen en alles is zo goed verzorgd. Gerty is bovendien een fijne reisleidster die zich echt om je bekommert. En het is erg handig dat er een lokale gids (Kostas) meegaat die de taal spreekt en enorm veel over het gebied weet. Een reis met Unplugged Outdoor is een dikke aanrader!
  Linda
  Lees verder
  Heel gaaf, wandel wijn, weekend gehad in de Elzas. Mooie omgeving hele leuke en pittige wandelingen, pittoreske dorpjes met hele goede wijnen 🥂 Super georganiseerd Jimmy en Gerty, wat was het gezellig en hebben we gelachen.
  Jan & Erica
  Lees verder
  Afgelopen weekend een super leuke wandelwijn reis gehad met Unplugged Outdoor. Een erg leuke combi, hiken en wijn proeven/drinken 😊. In een mooie omgeving en overnachten in leuke dorpjes! Allemaal goed geregeld door Gerty en Jimmy. We hebben genoten! Liefs Jan en Erica
  Previous
  Next

  #gratiswebinar

  Ga mee op avontuur

  We snappen dat je misschien nog vragen hebt. Schrijf je snel in voor het webinar en maak kennis met ons op woensdag  5 april. We starten om 19:30 uur.

  Ga mee met ons op avontuur en knoerthard buiten spelen!