Wijnwandelreis

Unplugged Wijnwandelreis - 4 daagse hike door de Elzas

#wijnwandelreiselzas

Hoogtepunten

4 dagen vanaf € 579,- p.p.

#nieuweavonturen

Danielle van Houtum
Danielle van Houtum
Lees verder
Wederom super ervaring gehad met Unplugged outdoor! We zijn met een hele leuke groep van dorpje naar dorpje gehiked in de Elzas. De routes liepen door de bergen en langs kastelen en riviertjes. Het ene dorpje was nog meer pittoreske dan de andere. Bij aankomst in de dorpjes genoten we steeds van een drankje of wijnproeverij en daarna met de hele groep gegeten. Work hard play hard! Er was voldoende ruimte om even te ontspannen in de avond, maar de groep was erg gezellig, dus we waren ook veel samen. Iedere ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt, maakte de ervaring af. Kortom: een weekend vol activiteit, natuur, cultuur en gezelligheid. Iedere avond voldaan m’n bed in en iedere ochtend vol energie weer begonnen aan de dag. Een echte aanrader dus!
Judith B
Lees verder
In september 2022 mee geweest met hun wandelreis in het Noorden van Griekenland (Zagoria Trail) en het was in een woord FANTASTISCH! De routes en het gebied waren echt indrukwekkend. De overnachtingsplekken en het eten onderweg was heerlijk. Deze reis is veel luxer dan ik gedacht had. Je slaapt bij guesthouses met de meest vriendelijke mensen en alles is zo goed verzorgd. Gerty is bovendien een fijne reisleidster die zich echt om je bekommert. En het is erg handig dat er een lokale gids (Kostas) meegaat die de taal spreekt en enorm veel over het gebied weet. Een reis met Unplugged Outdoor is een dikke aanrader!
Linda van der Luij
Lees verder
Heel gaaf, wandel wijn, weekend gehad in de Elzas. Mooie omgeving hele leuke en pittige wandelingen, pittoreske dorpjes met hele goede wijnen 🥂 Super georganiseerd Jimmy en Gerty, wat was het gezellig en hebben we gelachen.
Jan & Erica
Lees verder
Afgelopen weekend een super leuke wandelwijn reis gehad met Unplugged Outdoor. Een erg leuke combi, hiken en wijn proeven/drinken 😊. In een mooie omgeving en overnachten in leuke dorpjes! Allemaal goed geregeld door Gerty en Jimmy. We hebben genoten! Liefs Jan en Erica
Simone
Simone
Lees verder
Een ontzettend leuk weekend gehad in de Elzas, super georganiseerd! Mooie route uitgestippeld in bergen, langs kastelen/wijngaarden maar ook door mooie herfstkleurige bossen, en iedere dag weer een heerlijk hotel in de o zo leuke dorpjes. Een perfecte combinatie van hiken, lekker eten én wijntjes drinken 🙂
Vorige
Volgende

Andere mooie reizen

Unplugged OutdoorCooking Weekend- 3 dagen culinair koken in de Wildernis

BergMeid Weekend- 4 daagse Bergbeleving

Unplugged Solo Trip - 3 dagen bushcrafting + 24 uur solo