Zagoria Trail

Unplugged Zagoria Trail - 8 daagse trekking door het Pindosgebergte

#zagoriatrail

Hoogtepunten

8 dagen € 999,- p.p.

#diepstekloofterwereld

Wil je meer weten over deze reis, klik op de button hieronder.
Dit is persoonlijk en vrijblijvend

Reisblog

Het land achter de bergen


Eén van de mooiste streken van Griekenland vind je in een uitgestrekt gebied in het noordwesten van het vaste land, genaamd Zagori. Zagori betekent ‘Het land achter de Bergen’. Tussen de steile en besneeuwde hellingen van het Tymfi-gebergte, vind je Nationaal Park Zagori, een van de mooiste en meest rijke ecosystemen in Europa. Deze natuurlijke omgeving is perfect voor vele buitenactiviteiten, zoals wandelen, raften, mountainbiken, trailrunning, snowboarden en overige bergsporten. Wil je het gehele blog lezen, klik op de button hieronder. Alvast heel veel leesplezier!

Download hier de reisgids en kom erachter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog meer praktische informatie! 

3D_Reisgids Zagoria Trail  Lisette Overeem
  @Lisette
  Lees verder
  Wij hebben afgelopen weekend mee gedaan met het ouder-kind bushcraft weekend. Het was echt geweldig! Het programma is heel afwisselend en spannend. We hebben echt heel veel geleerd over overleven in de natuur. Het slapen in de eigen gemaakte shelter was een super bijzondere ervaring. Ook de gezelligheid en het heerlijke eten gemaakt door Gertie maakte het weekend helemaal compleet. En dat geheel offline. Heerlijk. Echt een aanrader voor avontuurlijke gezinnen.
  Hannah
  @hannah
  Lees verder
  Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
  Jeroen Stafleu
  @Jeroen
  Lees verder
  Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
  Previous
  Next

  #bucketlistideas

  Andere mooie reizen

  Unplugged Balkan Trail - 11 daagse trekking door de Balkans

  Unplugged Bushcraft Week - 8 dagen wildernis in de Franse Vogezen

  BergMeid Weekend - 4 daagse bergbeleving in de Belgische Ardennen

  3D_Reisgids Zagoria Trail

  Download reisgids

  Vergeet niet de reisgids te downloaden en kom er achter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog veel meer praktische tips!