Zagoria Trail

Unplugged Zagoria Trail - 8 daagse trekking door het Pindosgebergte

#zagoriatrail

Hoogtepunten

8 dagen € 1249,- p.p.

#diepstekloofterwereld

Wil je meer weten over deze reis, neem vrijblijvend contact met ons op en klik op de button hieronder.

Reisblog

Het land achter de bergen


Eén van de mooiste streken van Griekenland vind je in een uitgestrekt gebied in het noordwesten van het vaste land, genaamd Zagori. Zagori betekent ‘Het land achter de Bergen’. Tussen de steile en besneeuwde hellingen van het Tymfi-gebergte, vind je Nationaal Park Zagori, een van de mooiste en meest rijke ecosystemen in Europa. Deze natuurlijke omgeving is perfect voor vele buitenactiviteiten, zoals wandelen, raften, mountainbiken, trailrunning, snowboarden en overige bergsporten. Wil je het gehele blog lezen, klik op de button hieronder. Alvast heel veel leesplezier!

Lisette Overeem
@Lisette
Lees verder
Wij hebben afgelopen weekend mee gedaan met het ouder-kind bushcraft weekend. Het was echt geweldig! Het programma is heel afwisselend en spannend. We hebben echt heel veel geleerd over overleven in de natuur. Het slapen in de eigen gemaakte shelter was een super bijzondere ervaring. Ook de gezelligheid en het heerlijke eten gemaakt door Gertie maakte het weekend helemaal compleet. En dat geheel offline. Heerlijk. Echt een aanrader voor avontuurlijke gezinnen.
Hannah
@hannah
Lees verder
Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Previous
Next

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Balkan Trail - 11 daagse trekking door de Balkans

Unplugged Bushcraft Week - 8 dagen wildernis in de Franse Vogezen

BergMeid Weekend - 4 daagse bergbeleving in de Belgische Ardennen

Contact

Basecamp Unplugged Outdoor
Camping Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Campfire spot into the forest

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr. 85131709

Unplugged Outdoor

3D_Reisgids Zagoria Trail

Download reisgids

Vergeet niet de reisgids te downloaden en kom er achter waar je slaapt, hoe de route loopt, wat je allemaal mee moet nemen en nog veel meer praktische tips!