Ben je op zoek naar een micro-avontuur dichtbij huis, maar wil je toch het gevoel hebben dat je even ver weg bent? Dan is Asturië zeker iets voor jou!

Micro Avontuur Spanje

Unplugged Outdoor Weekend

Asturië of Asturias, gelegen aan de ruige noordkust van Spanje, betovert reizigers met zijn dramatische landschappen en rijke culturele erfgoed. Van de adembenemende Picos de Europa, waar steile pieken zich verheffen boven groene valleien, tot aan de schilderachtige kustlijn met zijn afgelegen stranden en pittoreske vissersdorpjes. Hoewel het nog niet zo bekend is bij het grote publiek, is deze regio een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden door zowel avonturiers als rustzoekers.

Wil je meer het rauwe randje opzoeken, check dan onze Wildernis Trekkingen. Maar hunker je naar AVONTUUR, ZELFONTDEKKING en heb je echt even een paar dagen nodig voor jezelf, dan is de Unplugged Solo Trip precies wat jij nodig hebt! 

Asturië , Spanje

Wanneer ben jij voor het laatst écht alleen geweest? Wanneer heb jij jezelf de ruimte gegeven om stil te staan met vraagstukken waar je misschien al langer mee loopt? Of echt geconnect met jezelf […]

Data 2024
In overleg