business Unplugged

Business Unplugged - de kracht van persoonlijk leiderschap

#businessunplugged

Hoogtepunten

€ op aanvraag

#persoonlijkeontwikkeling

Maarten Boer
Lees verder
Wat een EVENT wat een PRODUCTIE! Onwijs fijne samenwerking gehad met Jimmy & Gerty voor ons event. Een groep van 10 collega's werden klaar gestoomd voor het internationale podium en dit weekend stond in teken van "Unplugged". Offline en als team samenwerken en verbinden in de natuur. Dank we hebben een waanzinnig weekend neergezet!
Eline Post
Lees verder
Wat een bijzonder weekend was dit ✨🌳🏕️☀️! Gerty Verdaasdonk ik droom nog van jouw maaltijden op het open vuur 😋 en Jimmy Mol dank voor het delen van jouw kennis over de wildernis, loved it 🌱 .
Koekkoek & Co
Lees verder
Vorige week vrijdag was het zover! Samen met Unplugged Outdoor gingen we de wildernis in, voor ons jaarlijkse teamuitje. Na een gastvrije ontvangst kregen we een rondleiding over het prachtige terrein en leerden we welke planten we voor onze outdoor cooking konden gebruiken. De ene groep ging de maaltijd bereiden met zelf geplukte ingrediënten, de andere groep wakkerden het vuurtje verder aan. Unplugged Outdoor liet ons de UIT-knop van ons werk indrukken en weer back to basic de natuur ervaren. Nieuw voor ons en tegelijkertijd al zo vertrouwd: de kracht van de natuur inzetten, uit ons hoofd, de voeten op de grond, buiten de lijntjes kleuren, samen ontdekken en verbinden. Met een heerlijke maaltijd sloten we samen rond het kampvuur de dag af. Dank Gerty en Jimmy voor deze inspirerende dag!
Oscar van der Leij
Lees verder
Was een leuk leerzaam weekend Jimmy Mol met de navigatie, shelter bouwen en zelf vuur maken. Was inderdaad toch wel blij met de tent als slaapplaats. En het eten van o.a. de dutch oven was heerlijk!
David de Hoop
Lees verder
Toffe uiteenzetting Jimmy Mol! Het waren twee mooie dagen!
Ron Veen
Lees verder
Het was een heerlijk event. Veel geleerd, zeker over het buiten leven. En inderdaad, nog nooit zo blij geweest met mogen slapen in een tent.
Nadine Wolff
Lees verder
Nog nooit ben ik zo blij geweest dat ik in een tent mocht slapen!! Bedankt voor de goede zorgen en Gerty Verdaasdonk bedankt voor het eten. Ongelofelijk wat voor een lekker en voedzaam eten je kan maken op een kampvuur 😍
Vorige
Volgende

#Inspiratie

Andere Business Avonturen

Business Solo Trip

Business op Maat