Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur….. er is niks meer rustgevend als dat. ‘S avonds jezelf warmen aan het kampvuur en daarna onder de sterrenhemel in slaap vallen. Devices uit, natuur aan! In de ochtend word je wakker van de opkomende zon en getsjirp van vogels. Even lekker helemaal niks en helemaal ontspannen. Je onthaast en krijgt weer voet aan de grond. Druk jij op de UIT-knop en ga je een keer met ons mee?

Overnachten in de natuur met je kinderen

OuderKind_kamperen

 

Wie met zijn kinderen een keer een weekend of zelfs een week de natuur echt wilt beleven is bij ons aan het goede adres. Wij bieden verschillende assortimenten aan voor het doen van iets heel tofs met je kids. Je maakt prachtige herinneringen voor altijd. Klik hier om meer te lezen over ons Unplugged Ouderkind Weekend in Noord Brabant.

Zijn jullie al meer ervaren? Of juist helemaal niet en dromen jullie van een outdoor vakantie in de bergen? Wij bieden twee prachtige weken aan om te ervaren met je kinderen in het mooie Frankrijk. In de prachtige natuur van St. Maurice sur Moselle ga je met ons en je kids op avontuur. Wedden dat ze het er jaren later nog steeds over hebben?! Klik hier voor meer informatie over onze reizen naar Frankrijk met kids.

Overnachten in de natuur in Nederland

 

In ons eigen land is genoeg avontuur te beleven in de natuur! We nemen je graag mee op ontdekkingstocht in de Chaamse en Ulvenhoutse bossen. We gaan leren navigeren over een smokkelroute en slaap in je zelf gemaakte shelter. ‘S avonds eet je van het buitenvuur en natuurlijk sluiten we de avond af aan een knapperend kampvuur. Wij organiseren bushcraft weekenden, outdoor cooking weekenden en navigatie weekenden. Klik hier voor meer informatie over overnachten in de natuur!