Survival | Unplugged Outdoor leert je de basics (18+)

Survival* = overleven. Wat doe je als je in de natuur bent en het noodlot slaat toe? Zwaar onweer en je kano slaat om. Mede-avonturiers kwijtgeraakt, maar zij hebben de tent. Gewond en je kunt niet meer lopen. Now what? Unplugged Outdoor leert je de basics van survival. We gooien je niet letterlijk in het diepe, maar leren je de beginselen en superhandige skills. Stap 1 verklappen we alvast: niet in paniek raken. Klinkt suf, maar is echt noodzakelijk! Ga met ons op pad en start met leren hoe je moet survivallen. Jezelf kunnen redden in de bush. Dat geeft toch het ultieme gevoel van in verbinding staan met jezelf én de natuur.

Onze gecertificeerde Hike & Survival instructeur Jimmy brengt je tijdens onze weekenden vaardigheden bij waarmee je jezelf veilig en beschermd houdt. Alle focus op jezelf, de wildernis en hou je kop erbij. Het is zelfs een vorm van onthaasten, want de buitenwereld (stad, werk, apparaten) doet even niet mee.

Welke survival skills ga je o.a. leren?

Vuur maken zonder aansteker of lucifers
Creëren van een droge slaapplaats met natuurlijke materialen
Maaltijd (deels) bij elkaar foerageren
Maken van ‘gereedschap’ met behulp van mes en bijl

Wat ga ervaren als je van ons de basics van survival leert?

Fysieke inspanning
Mentale ontspanning
Unpluggen to the max!

Wat is het verschil tussen Survival & Bushcraft

Survival skills leren je hoe je een noodsituatie in de natuur de baas blijft. Bushcraften leert je hoe je zolang mogelijk, vrijwillig in de natuur kunt verblijven.

Voor meer info over het Unplugged Outdoor aanbod: klik hier

Unplugged Outdoor creëert een plek in de natuur waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Letterlijk. Jij drukt op je UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, ontmoeten en jezelf te zijn. Eenvoudiger leven, minder spullen, meer natuur: een gelukkiger mens.

Ontdek de outdoor lifestyle en ga actief & offline het weekend in.
Doe jezelf een plezier en ga mee! Offline is the new luxury.

Meer weten, check hier de reisagenda!