Off the beaten path – 

Ver weg van de massa, onthaasten en wandelen over betoverende bergkammen, dat zijn de peaks of Kosovo

OVER ONS

Unplugged Kosovo Trail
Experience 2024

Unplugged Outdoor organiseert avontuurlijke reizen in (on)ontdekte berggebieden, zo ook in Kosovo. Een 8-daagse zwerftocht door de Peaks of the Balkans en de Via Dinarica van 22 t/m 29 juni. Een plek waar jij onthaast en weer voet aan de grond krijgt. Jij drukt op de UIT-knop en gaat met ons op pad om te ontdekken, te ontmoeten en te re-connecten met jezelf en de natuur.

WAAROM MEE GAAN?

Zwevend als een wolk door de bergen, omringd door gelijkgestemden, genietend van de pracht en praal die de bergen van Prokleijte te bieden hebben.

En dat niet alleen, ervaar de gastvrijheid en oprechte vriendelijkheid van de bergbewoners, aanschouw het spel van de jongere kalveren, de hinnekende paarden en alle beesten die je tegenkomt – VRIJHEID 

MISSIE & VISIE

UNPLUGGED OUTDOOR

THE STORY

Opgebrand, uitgeput, lamlendig, leeg, burn-out. Op social media kom je deze termen niet zoveel tegen, daar lijkt het alsof de zon altijd schijnt. Maar deze zon schijnt bedrieglijk. Achter alle schermen knallen de burn-outs de wereld in. De UIT-knop is voor velen van ons niet meer te vinden. De natuur wordt steeds meer een vreemde vogel en over de vaardigheden van onze voorouders om in de natuur te leven lezen we alleen nog in geschiedenisboeken. 

Business banner
Kosovo Trail

UNPLUGGED

Balkan Trail_coffeebar

ABOUT

Wij zijn Jimmy & Gerty twee buitensport fanaten. Het liefste zijn we in de bergen en leggen we al onze devices naast ons neer. Om te kunnen onthaasten, te re-connecten met de natuur maar ook met onszelf.

De reusachtige bergen en de schoonheid hiervan, waant je even in een andere wereld. Het besef van tijd raak je even helemaal kwijt en je krijgt het gevoel of je even ver weg bent van het Europa van de 21e eeuw. En deze wereld willen we  graag met je delen. 

INSCHRIJVEN

Wil jij
op de hoogte
blijven?