Gastblogs

Wil je weten hoe onze deelnemers onze Unplugged Outdoor Weekenden beleefd hebben? Of ben je simpelweg gewoon op zoek naar inspiratie? Lees dan onderstaande gastblogs. Beleef onze avonturen mee!

Slapen in het bos: Bushcraft Weekend in Nederland.

Een Ouder-Kind weekend in de natuur met Unplugged Outdoor.

Geschreven door Honeyguide Laura

Geschreven door Eliane Roest – Instagram blogger

Ietwat zenuwachtig haal ik voor de laatste keer mijn telefoon uit mijn tas. Ik verstuur wat appjes, scroll nog een keer gedachteloos door mijn Instagramtijdlijn en zet ‘m dan op vliegtuigstand. Zo, de eerste stap is gezet. Mijn telefoon zal dit weekend uiteindelijk doorbrengen in de heuse Cell Phone Sleepingbag. En ik? Ik verblijf deze dagen in de bossen van Gilze waar ik op het punt sta keihard buiten te spelen tijdens een bushcraft weekend. 

Een weekend keihard buitenspelen, wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan? Ik moest oprecht even nadenken. En toegegeven bij kamperen ben je gewoon gedwongen om de hele dag buiten te zijn. Een ouder-kind weekend met Unplugged Outdoor combineert dat buitenspelen met outdoor activiteiten terwijl je offline gaat. Benieuwd hoe dit mij beviel? Lees dan snel verder!

Bushcraft weekend met Unplugged Outdoor

Een bushcraft workshop met Unplugged Outdoor

Geschreven door Yalou – We are the earth

Geschreven door Pauline – Outdoorinspiratie

Wanneer ik mijn ogen open zie ik takken. Mijn lichaam is stijf. Ik ruik het bos. Dat kan ook niet anders, want ze is overal om mij heen. Alleen een dun matje en een dikke slaapzak scheiden mij van de bosgrond. Uitrekken gaat niet in de knusse, iet wat kleine shelter die ik gisteren bouwde. Ik ben nog moe, maar de vogels fluiten en het is licht buiten; de tweede dag van het bushcraft weekend met Unplugged Outdoor is aangebroken.

In april ging ik een weekendje offline in de bossen van Brabant spelen. Dit deed ik puur voor mijn eigen plezier, en niet zozeer voor mijn blog, maar… het was zó leuk, dat ik je er toch over ga vertellen! Een bushcraft workshop met Unplugged Outdoor is één van de leukste avontuurlijke workshops voor buitenmensen!

Contact

Basecamp Unplugged Outdoor
Camping Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Campfire spot into the forest

Telefoonnummer
+31 (0)6 164 476 33

KvK nr.  85131709

Unplugged Outdoor


Dank voor je bezoek
Team Unplugged Outdoor