Bushcraft Weekend

Unplugged Bushcraft Weekend - 3 dagen leven in, van en met de natuur

#bushcraftweekend

Hoogtepunten

3 dagen € 299,- p.p.

#kampvuurverhalen

Reisblog

Een bushcraft workshop met Unplugged Outdoor

– Geschreven door Pauline Outdoorinspiratie –

In april ging ik een weekendje offline in de bossen van Brabant spelen. Dit deed ik puur voor mijn eigen plezier, en niet zozeer voor mijn blog, maar… het was zó leuk, dat ik je er toch over ga vertellen! Een bushcraft workshop met Unplugged Outdoor is één van de leukste avontuurlijke workshops voor buitenmensen!

Jochem Hols
Lees verder
Geweldig bedrijf met oprechte positieve gidsen. Ze voelen de groep goed aan en spelen heel goed met het genieten van outdoor zijn, nieuwe dingen leren, comfortabel voelen en keihard gaan als het nodig is. Eten is voedzaam, kleurrijk en voor elk dieet mogelijk. Na afloop voel je je voldaan vermoeid, maar een anders mens dat nog meer energie heeft om nieuwe avonturen te creëren met nieuw geleerde skills. Hier heb je de rest van je leven wat aan en is dik het geld waard. Speciale dank aan de gidsen Jimmy en Gertie jullie zijn toppers.
Sylvia Heeren - Coppens
Lees verder
Wat een superleuk weekend hebben we gehad bij Jimmy en Gerty. Ze leggen alles rustig en duidelijk uit waarna je zelf aan de slag kan in het bos. Ouderwets buitenspelen, genieten van de omgeving en het lekkere eten. En met een goed gezelschap de dag heerlijk afsluiten bij het kampvuur. Voor iedereen die van de natuur houdt een dikke aanrader!
MvdB
@MvdB
Lees verder
Ik heb een fantastisch fijn weekend gehad bij Jimmy en Gerty. Veel geleerd over bushcraft en daarnaast heerlijk gegeten, veel gelachen, mooie mensen ontmoet met bijzondere en verbindende gesprekken. Lieve mensen heel erg bedankt voor deze unieke ervaring!
Hannah
@hannah
Lees verder
Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Erwin van der Groot
Erwin van der Groot
@Erwin
Lees verder
Super tof bushcraft weekend gehad in de buitenlucht. Ook leuk voor kids! Veel nieuwe technieken geleerd. Heerlijk gegeten. Aanrader! Groet, Erwin.
Joep van Ginderen
Joep van Ginderen
Lees verder
Ik heb een heel leuk weekend beleefd met Gerty en Jim. Leuk programma en heerlijk ‘unplugged’. Naast alle bushcraft skills die ik heb geleerd en het fantástische eten was het ook gewoon heel gezellig. Tot de volgende keer!
Vorige
Volgende

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged OutdoorCooking Weekend- 3 dagen culinair koken in de Wildernis

Unplugged Navigatie Weekend - 3 dagen zonder elektronica en foefjes

Unplugged Hike & Survival Weekend - 3 dagen treed je in de voetsporen van de smokkelaars