Stoer op Stap Gezinsweek

Stoer op Stap Gezinsvakantie - 8 dagen back to basic in de bergen

#stoeropstap

Hoogtepunten

8 dagen vanaf € 1599,- per gezin

De foto's zijn van afgelopen jaar in de Franse Vogezen. Dit jaar zal de Stoer op Stap Week plaats vinden in Asturias, Noordwest Spanje.

#fikkiestoken

Reisblog

Een Ouder Kind Weekend in de natuur met Unplugged Outdoor

– Geschreven door Eliana Roest
 Instagram blogger – 

Een weekend keihard buitenspelen, wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan? Ik moest oprecht even nadenken. En toegegeven bij kamperen ben je gewoon gedwongen om de hele dag buiten te zijn. Een ouder-kind weekend met Unplugged Outdoor combineert dat buitenspelen met outdoor activiteiten terwijl je offline gaat. Benieuwd hoe dit mij beviel? Lees dan snel verder!

Eveline
Lees verder
Geweldige 'Stoer op Stap' gezinsweek beleefd met ons gezin. Veel oprechte aandacht en alles leek mogelijk. Vuur maken, mooie wandelingen en heel toegankelijk in contact. Een avontuur voor jong en oud. De beschrijvingen en foto's op de website spreken helemaal voor zich. Wat ons betreft is Unplugged Outdoor een absolute aanrader.
Anna Vergouwen
Lees verder
Wat hebben wij een fantastische week mogen beleven met unplugged Outdoor tijdens de stoer op stap gezinsweek in de Vogezen! Een tof en gevarieerd programma, fijne en deskundige begeleiding van Jimmy en Gerty, tijdens de gegidste wandelingen, heerlijk en goed verzorgd eten en bovenal een fijne, ontspannen sfeer. Onze meiden van 8 en 10 vonden het heel tof en ze de wandelingen werden goed aangepast naar het niveau van de kinderen. Het in de natuur slapen in de zelf gemaakte tent was een van de hoogtepunten; trots dat ze ook dat heel relaxed aangegaan zijn en ze genoten hebben van alles, zelfs ondanks de regen. Wij kijken terug op een ervaring om nooit te vergeten! Zeker een aanrader als je grenzen wil verleggen en echt met elkaar in en van de natuur wil genieten!
Vorige
Volgende

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Zagori Trail - 9 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

Unplugged Kosovo Week - 8 daagse trekking; peaks of kosovo

Unplugged Balkan Trail - 12 daagse trekking door de Balkans