Stoer op Stap Gezinsweek

Stoer op Stap Gezinsvakantie - 8 dagen back to basic in de bergen

#stoeropstap

Hoogtepunten

8 dagen vanaf €

#fikkiestoken

Reisblog

Een Ouder Kind Weekend in de natuur met Unplugged Outdoor

– Geschreven door Eliana Roest
 Instagram blogger – 

Een weekend keihard buitenspelen, wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan? Ik moest oprecht even nadenken. En toegegeven bij kamperen ben je gewoon gedwongen om de hele dag buiten te zijn. Een ouder-kind weekend met Unplugged Outdoor combineert dat buitenspelen met outdoor activiteiten terwijl je offline gaat. Benieuwd hoe dit mij beviel? Lees dan snel verder!

Lisette Overeem
@Lisette
Lees verder
Wij hebben afgelopen weekend mee gedaan met het ouder-kind bushcraft weekend. Het was echt geweldig! Het programma is heel afwisselend en spannend. We hebben echt heel veel geleerd over overleven in de natuur. Het slapen in de eigen gemaakte shelter was een super bijzondere ervaring. Ook de gezelligheid en het heerlijke eten gemaakt door Gertie maakte het weekend helemaal compleet. En dat geheel offline. Heerlijk. Echt een aanrader voor avontuurlijke gezinnen.
Jolanda Melis
@Jolanda
Lees verder
Leuk concept om met de kids een “analoog” weekend in de natuur door te brengen. Het team laat je de natuur van een andere kant zien en doet echt zijn best om alle behoeftes van de deelnemers in te vullen. Zelf een shelter bouwen, water zuiveren, vissen slachten, vuurtje maken met een fire stick waren dingen die wij nog nooit eerder hadden gedaan. Zijn dus weer een stukje wijzer naar huis gegaan😊
Jean Pierre van der Peijl
@JeanPierre
Lees verder
Fantastische ervaring die ik zo weer over zou doen. Gerty kookte heerlijk voor ons op het kampvuur en Jimmy leerde ons zijn survivalskills. Beiden leuke en gezellige mensen waarvoor niets teveel is. Geen strakke tijdschema's, zodat je ook echt tot rust komt. Aanrader!
Lennert Devlaminck
@Lennert
Lees verder
Volledig onthaasten en 'aarden' met aardige mensen!
Previous
Next

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Zagori Trail - 8 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

Unplugged Kosovo Week - 8 daagse trekking; peaks of kosovo

Unplugged Balkan Trail - 11 daagse trekking door de Balkans