Hike & Survival Weekend

Unplugged Hike&Survival Weekend - 3 dagen treed je in de voetsporen van de smokkelaars

#hikeandsurvival

Hoogtepunten

3 dagen 285,- p.p.

#nieuweavonturen

Anita Kap
Lees verder
Top weekend gehad. Gezellige sfeer, heerlijk eten, veel geleerd over vuur maken, tarp opzetten en eetbare planten en kruiden. Lekker kleine groep houd het gezellig en zeker niet massaal.
Martijn Snijders
Lees verder
Hike & Survival weekend was echt top. Ik had al bagage vanuit andere bushcraft cursussen (andere bedrijven) en toch weer nieuwe dingen geleerd. Dit is ronduit de cursus geweest waar ik het meest gelachen heb, ontzettend gave groep, en het beste gegeten :). Jimmy en Gerty hebben ons top begeleid en hebben een heel relaxte vibe. Dank voor een super gave ervaring!!
Frank Scholten
Lees verder
Super vette ervaring om samen met Jimmy en Gerty een weekend lang op survival te gaan! Heerlijk het hele weekend buiten, veel geleerd en heel erg veel gelachen. Echt een Wilderikken adventure!
Cindy Pouwels
Lees verder
Unplugged it was! Mijn eigen shelter gebouwd, trots!! De nacht daaronder doorgebracht. Fantastische ervaring. Iets waar je nog aan terug denkt! Even geen telefoon. Gewoon genieten van het buiten zijn en de mensen met wie je bent. Genoten van overheerlijk eten van het open vuur. Mijn eigen vuurtje gemaakt, hout kloven, hard werken maar geweldig als de rook opkomt. Flink eind gewandeld met eigen uitgezette coördinaten. Kortom 1,5 dag veel nieuwe dingen leren waar je trots op kunt zijn. Een gedreven koppel, enthousiast en leggen je in de watten zelfs outdoor 😉 Top ervaring!
Marielle Aartse
Lees verder
Wat een super weekend! Veel nieuwe dingen geleerd (vuur maken, shelter bouwen, hout hakken, kaart lezen etc.) en lekker even helemaal ontsnapt aan de hectiek van alledag (no phone📵) en genoten van de mooie natuur en de goede zorgen van Gerty en Jimmy. Dit topteam doet het met heel veel passie, kennis en liefde. Kortom een weekend survivallen, met leuke activiteiten, een fijne vibe en heeeerlijk eten😋. Een aanrader!
Klaartje Oerlemans
Lees verder
Heerlijk weekend alleen maar buiten! Super gastvrij ontvangen en mega behulpzaam. Leuke activiteiten, mooie wandeling gemaakt en heerlijk eten wat gewoon op het open vuur gemaakt wordt! Aanrader als je van het avontuurlijke buitenleven houdt.
Marieke Buil
Lees verder
Heel ontspannen koppeltje en leuke sfeer die ze wegzetten. Mega lekker te eten gehad wat allemaal outdoor werd gekookt. Heerlijk! leuke activiteiten gedaan en ontzettend genoten.
Harmke de Hoogh
Harmke de Hoogh
Lees verder
Klopt Mariek! Mijn recensie is verschwunden, maar dan maar op deze manier: Met Gerty en Jimmy ben je verzekerd van een super tof weekend outdoors. Je leert toffe skills en bent echt even unplugged, heerlijk! Net als het eten - om je vingers bij af te likken!
Vorige
Volgende

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Bushcraft Weekend- 3 dagen leven in, van en met de natuur

Unplugged Navigatie Weekend - 3 dagen zonder elektronica en foefjes

Unplugged Hike OutdoorCooking Weeken - 3 dagen culinair koken in de wildernis