Navigatie Weekend

Unplugged Navigatie Weekend - 3 dagen zonder elektronica & foefjes

#navigatieweekend

Hoogtepunten

3 dagen € 285,- p.p.

#offthegrid

Nikhila
Lees verder
Één review is te kort om te kunnen beschrijven hoe geweldig ons uplugged outdoor weekend was. Ik had nog nooit in een tent geslapen middenin de natuur. Met een (gezonde) dosis spanning onderweg naar plek van bestemming. Eenmaal aangekomen stonden Gerty en Jimmy ons op te wachten bij een prachtig kampvuur. Tentjes opgezet en het weekend kon beginnen! Gerty en Jimmy hebben de perfecte balans weten in te brengen van avontuur en rust tegelijk. Wandelingen door de meest idyllische bossen met een goed gevulde rugzak en fijn gezelschap. Voldoende tijd om tot jezelf te komen en zonder prikkels van onder andere telefoon volop te kunnen genieten van de natuur. Dan ook nog de geweldige outdoor kookkunsten van Gerty die elke dag weer een verrassend ontbijt/lunch en diner op het kampvuur had bereid. Jimmy heeft ons met passie meegenomen in hoe te navigeren tijdens een natuurwandeling. Hoe ik voorafgaand aan dit weekend nog dacht dat dit een eenmalige ervaring zou zijn, ben ik nu al aan het kijken naar een weekend voor volgend jaar en dit zeker te boeken bij Unplugged Outdoor! Dank voor de geweldige ervaring Gerty en Jimmy, het was te gek!
Betty S. Toth
Lees verder
Ik was op een bijzondere unplugged outdoor weekend bij Jimmy en Gerty. Met 4 andere enthousiast leuke deelnemers hebben we veel geleerd over de natuur +kaart lezen, kompas gebruik gebruiken, vuur maken etc. We waren heel erg vervend met heerlijk eten, rust, goed gezelschap. Ook nog gezwommen in het ijskoud vijver. Reggea de “knuffel” hond was de kers op de taart. Ik kan een weekend/paar dagen met Jimmy en Gerty aan IEDEREEN aanraden. Zelf kom ik zeker terug.
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Vorige
Volgende

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Bushcraft Weekend- 3 dagen leven in, van en met de natuur

Unplugged OutdoorCooking Weekend - 3 dagen culinair koken in de wildernis

Unplugged Hike & Survival Weekend - 3 dagen treed je in de voetsporen van de smokkelaars