Unplugged Solo Trip

Unplugged Solo (of duo) Trip - 3 dagen bushcrafting + 24 uur solo

#24uursolo

Hoogtepunten

3 dagen vanaf € 599,- p.p.
of per duo € 699,-

#nieuweavonturen

Mandy van Dongen
@Mandy
Lees verder
Geweldig weekend in de Ardennen gehad! Heel ongedwongen, suuuuper lekker gegeten en prachtige tochten gemaakt. Een aanrader voor iedereen die van de natuur houdt!!
Lisette Overeem
@Lisette
Lees verder
Wij hebben afgelopen weekend mee gedaan met het ouder-kind bushcraft weekend. Het was echt geweldig! Het programma is heel afwisselend en spannend. We hebben echt heel veel geleerd over overleven in de natuur. Het slapen in de eigen gemaakte shelter was een super bijzondere ervaring. Ook de gezelligheid en het heerlijke eten gemaakt door Gertie maakte het weekend helemaal compleet. En dat geheel offline. Heerlijk. Echt een aanrader voor avontuurlijke gezinnen.
Hannah
@hannah
Lees verder
Een super leuke ervaring voor zowel doorgewinterde bushcrafters als nieuwkomers in de outdoor wereld. Sympathieke, lieve en behulpzame mensen waar je veel van kan leren. Een echte aanrader!
Jeroen Stafleu
@Jeroen
Lees verder
Wat heb ik een heerlijk bushcraft weekend gehad! Samen met m'n pa en Unplugged de bossen ingetrokken. Zelf een shelter gebouwd, vuur leren maken op verschillende manieren en een lekkere hike gemaakt. En ook het eten was súper heerlijk. Dikke aanrader! Thanks again Gerty & Jim!
Previous
Next

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

Unplugged Zagori Trail - 8 daagse huttentocht dwars door het Pindosgebergte

Unplugged Kosovo Trail - 8 daagse trekking; peaks of kosovo

Unplugged Balkan Trail- 11 daagse trekking door de balkans