Unplugged Solo Trip

Unplugged Solo (of duo) Trip - 3 dagen bushcrafting + 24 uur solo

#24uursolo

Hoogtepunten

3 dagen vanaf € 599,- p.p.
of per duo € 699,-

#nieuweavonturen

Joost Kok
Lees verder
Wat een gave ervaring om solo te overleven in de Franse Ardennen. Jimmy is een relaxte gast, met veel kennis, en zorgt ervoor dat je goed voorbereidt op pad gaat, ook als je - net als ik - geen ervaring hebt met bushcrafting. Ik kan het iedereen aanbevelen die opzoek is naar een uitdaging en even alle hectiek van de moderne wereld achter zich wil laten.
Daan de Boer
Lees verder
Het was een geweldige ervaring. Ik deed de duo trip met een vriend van mij. Buiten dat het gezellig was met Jimmy als onze gids, hebben we ontzettend veel geleerd van hem over hoe te bushcraften. Wat ik vooral heel tof vond is dat we een hele goede basis hebben gelecht om dit soorten tochten ook zelf te kunnen gaan doen in de toekomst. Echt een dikke aanrader om een tocht bij Jimmy en Gerty te doen!
Laurens Hoek
Lees verder
Het was echt een fantastische ervaring en ook nog eens enorm veel geleerd! En Jimmy is ontzettend fijn mens en leermeester.
Twan en Carla
Lees verder
In 1 woord 'fantastisch'. Afgelopen weekend een duo unplugged outdoor weekend beleefd. Een onvergetelijke belevenis welke tot in de puntjes verzorgd was door Jimmy en Gerty. Een mooie afwisseling van leren, ervaren, uitdagen, beleven, rust en gezelligheid. Echt terug naar de natuur en tijd voor jezelf. Hierbij word je geheel ontzorgd door de organisatie. Jimmy en Gerty (kanjers) voelen goed aan wanneer ze onderdeel mogen zijn van het gezelschap en wanneer de deelnemers van de tijd voor zichzelf kunnen genieten. Nogmaals super bedankt voor dit alles. Een aanrader voor iedereen die even los wil komen van de hedendaagse hectiek ! Tip; de heerlijke outdoor cooking op een van de avonden.
Vorige
Volgende

#bucketlistideas

Andere mooie reizen

BergMeid Weekend- 4 daagse Bergbeleving

Unplugged Wijnwandel reis - 4 daagse hike door de Elzas

Unplugged OutdoorCooking Weekend- 3 dagen culinair koken in de Wildernis